Online afspraak maken

Via onderstaande link kunt u 24/7 online een afspraak inplannen op het spreekuur van de huisarts. U hoeft hiervoor niet in te loggen! Wel moet u reeds ingeschreven staan als patient in onze huisartspraktijk. Let op: dit is niet bedoeld voor spoedeisende vragen! Twijfelt u over de ernst van uw klachten bel dan met de assistente (070-5112727). Er wordt in de agenda elke dag tijd vrij gehouden voor spoedeisende consulten.

Vriendelijk verzoeken wij u zich hierbij te houden aan één klacht = één afspraak. Het kan voorkomen dat u meer tijd nodig heeft voor uw klacht, bijvoorbeeld bij een diabetische jaarcontrole. In dat geval wordt u verzocht om een dubbele afspraak te maken.

Helaas is het niet mogelijk om een afspraak bij de praktijkondersteuners online in te plannen, dit dient vooralsnog telefonisch te gebeuren.

U kunt voor niet-spoedeisende zaken ook eerst op www.thuisarts.nl kijken of u antwoord op uw vraag kunt vinden. Deze website bevat betrouwbare medische informatie en is gebaseerd op onze huisartsen-richtlijnen.

  

 

 

Online afspraak maken

Contact

Telefoon 070-5112727
 

Huisartspraktijk Smit

Hofcampweg 65
2241 KE Wassenaar
Telefoon:
070-5112727
Optie 1 In geval van nood
Optie 2 Herhaalrecepten
Optie 3 Assistente
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie

UA-68988456-1